Mini karierni sejem 2020 na Gimnaziji in srednji šoli Kočevje - MLC

Mini karierni sejem 2020 na Gimnaziji in srednji šoli Kočevje

Tako kot v lanskem letu, smo na MLC Ljubljana tudi letos sprejeli povabilo, da v sklopu karierne orientacije 2019/2020 predstavimo visokošolski program Management in pravo dijakom 3. in 4. letnika gimnazije in programov ekonomski tehnik in strojni tehnik ter 2. letnika programa ekonomski tehnik na Gimnaziji in srednji šoli Kočevje. Na včerajšnjem dogodku v Kočevju je sodelovalo veliko slovenskih fakultet in visokih šol, ki so predstavljale univerzitetne in visokošolske strokovne programe različnih smeri ter višješolske študije. Predstavitev je vodil dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak, ki ga na Kočevje in na šolo, ki smo jo obiskali, vežejo posebne vezi. Tam je bil namreč pred leti tudi sam profesor matematike in fizike.

Še enkrat se lepo zahvaljujemo Gimnaziji in srednji šoli Kočevje za povabilo in se veselimo prihodnjega sodelovanja!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis