MLC Ljubljana je izdala novo knjigo Kreativnost in profesionalni razvoj - MLC

MLC Ljubljana je izdala novo knjigo Kreativnost in profesionalni razvoj

 

Kreativnost ni naziv, sposobnost ali spretnost.
Kreativnost je stanje duha, ki ga lahko
uporabiš pri vsem, kar vidiš, ali počneš.
Ljudje bi morali živeti kreativno, kajti nekdo,
ki živi kreativno in je naravnan h kreativnosti
tudi duševno, postane kreativen.

 

SABINA VLAŠIĆ, mag.

 

S temi besedami vas nagovarja in spodbuja k branju knjige avtorica Sabina Vlašić, mag. Knjiga Kreativnost in profesionalni razvoj je pravzaprav učbenik za razvoj kompetenc, potrebnih za kreativno mišljenje in reševanje izzivov, s katerimi se srečujemo dandanes.

Recenzent knjige, doc. dr. Danijela Brečko – raziskovalka in podjetnica,  je o knjigi med drugim zapisala naslednje: »Pričujoča knjiga zelo dobro prikaže ter razčleni področje kreativnosti. Tako bo odslej marsikateri študent kot tudi zaposleni dobil boljši vpogled v kreativnost in s tem več priložnosti za soustvarjanje, ki je temeljna človekova potreba. Velika prednost knjige je njena praktična naravnanost, kjer se teorija s pomočjo številnih in domiselno pripravljenih vaj, neposredno preliva v prakso. Bralca bodo zagotovo navdušili tudi videoposnetki o kreativnosti, do katerih lahko dostopajo z neposrednimi povezavami, ki so navedene v knjigi. Delo je tako pridobitev za vse generacije, tako za dijake, študente, starše, zaposlene, poslovneže, kot tudi profesorje in učitelje, saj bo z vsako prebrano knjigo zagotovo kakšen kreativnež več in kakšen neuresničen potencial manj«.

Za VEČ informacij in NAROČILO e-učbenika kliknite TUKAJ.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis