MLC Ljubljana na Informativi 2019 - MLC

MLC Ljubljana na Informativi 2019

V petek, 25. in soboto, 26. januarja 2019 je na Gospodarskem razstavišču potekala že 11. Informativa – sejem poklicev in izobraževanja in tam smo bili tudi mi z odlično ekipo študentov in drugih sodelavcev. Poskrbeli smo za dobro energijo na našem razstavnem prostoru, ki smo jo prenašali tudi na naše obiskovalce in ostale zainteresirane za študij na naši fakulteti. Kako uspešno smo študijska programa predstavili, se bo sicer pokazalo čez čas, želimo pa si, da bi bila tudi letošnja generacija, generacija mladih, podjetnih in znanja željnih ljudi, ki želijo izstopiti iz povprečja.

Vsem študentom in ostalim sodelavcem, ki so bili na sejmu z nami, se iskreno zahvaljujemo za  čas in prizadevno promocijo študija na MLC Ljubljana, obiskovalce in ostale zainteresirane pa vljudno vabimo na bližajoče se informativne dneve 15. in 16. februarja 2019, kjer bodo o naši fakulteti izvedeli še več.

Bodite radovedni in nas obiščite ter poiščite svoj razlog, zakaj izbrati študij na MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis