Glavni informativni dnevi - MLC

Glavni informativni dnevi

Obiščite fakulteto MLC Ljubljana na glavnih informativnih dnevih in poiščite odgovore na vaša vprašanja – zakaj izbrati študij pri nas.

Pričakujemo vas:
  • 15. februarja 2019 ob 12. in 17. uri
  • 16. februarja 2019 ob 11. uri

Predstavili vam bomo visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo ter pojasnili vse o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših predavateljev, praktičnem delu izobraževanja, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in drugih prednostih izobraževanja na MLC Ljubljana.

Vsi, ki nas boste takrat obiskali in izkazali zanimanje za študij pri nas, prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine.

Vljudno vabljeni – pridite in zgrabite to odlično priložnost.

Odločite se za študij na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis