MLC Ljubljana na Tržnici fakultet in višjih šol na Vegovi Ljubljana - MLC

MLC Ljubljana na Tržnici fakultet in višjih šol na Vegovi Ljubljana

Ker je visokošolski program managementa in prava vsako leto zanimiv tudi za dijake Elektrotehniško – računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana (Vegova Ljubljana), smo se na MLC Ljubljana tudi letos odločili, da se prijazno odzovemo njihovemu povabilu in se udeležimo vsakoletne Tržnice fakultet in višjih šol. Predstavitev študijskih programov je potekala v četrtek, 4. januarja 2024 in z veseljem smo zainteresiranim pojasnili potek študija na MLC Ljubljana in odgovorili na njihova vprašanja. Vsem bodočim maturantom želimo uspešno opravljeno maturo in obljubljamo, da jim v primeru, da se odločijo za študij pri nas, zagotovo ne bo žal!

Vegovi Ljubljani in ga. Tanji Leder se zahvaljujemo za povabilo in se veselimo prijetnega sodelovanja tudi v bodoče!

Vegova Ljubljana Jan2024

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis