MLC Ljubljana na velikem Inženirskem pikniku 2023 - MLC

MLC Ljubljana na velikem Inženirskem pikniku 2023

Tudi letos smo z MLC Ljubljana obiskali Strojniški piknik, ki se je zaradi povezovanja in sorodnih interesov prvič izvajal kot veliki Inženirski piknik 2023, z namenom združevanja vseh strokovnjakov in bodočih strokovnjakov z različnimi inženirskimi znanji. Ker so le-ti pogosto interesenti za vpis v naš magistrski program Management in poslovno pravo, je prav, da se jim predstavimo in na dogodku kot je ta pokažemo, kaj pridobijo s študijem na naši fakulteti in kako uporabna znanja ponujamo za njih.

Inženirski piknik 2023 je potekal v četrtek, 5. oktobra na že znani lokaciji Študentskega kampusa. Predstavilo se je veliko uspešnih podjetij slovenske industrije, ki so prikazali številne zanimive predstavitve, nove izdelke in svoje inovacije, s katerimi so šele dobro začeli prodirati na domači in tuji trg. Potekale so različne nagradne igre in številna tekmovanja, predvsem pa smo se družili in se zabavali. Dogodek se je zaključil z večernim glasbenim programom in upamo, da so organizatorji dosegli ali celo presegli želeno število obiskovalcev.

Hvala organizatorjem dogodka, ekipi Strojnik.si za ponovno sodelovanje in plaketo, ki smo jo prejeli kot zvesti partner dogodka ob koncu predstavitvenega dela.

Ob zaključku pa vabimo vse inženirke in inženirje različnih dodiplomskih smeri, da se nam pridružijo na magistrskem študijskem programu Management in poslovno pravo, da pridobijo pravna znanja in veščine managementa, ki jih potrebujejo za uspešno vodenje na njihovi nadaljnji karierni poti.


Inzenirski Piknik 2023

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis