MLC Ljubljana ponovno v Atenah na mednarodni konferenci - MLC

MLC Ljubljana ponovno v Atenah na mednarodni konferenci

Inštitut ATINER (Athens Institute for Education and Research) je v sodelovanju z MLC Ljubljana organiziral že 9. mednarodno znanstveno konferenco “Business, Law & Economics”, ki je letos potekala od 2. do 4. maja v Atenah.

Atene 2022 4

prof. dr. Gregory Papanikos, predsednik ATINER in prof. dr. Srečko Devjak, dekan MLC Ljubljana

Drugega maja so na konferenci sodelovale tudi predstavnice MLC Ljubljana, doc. dr. Danijela Brečko s svojim prispevkom “The Influence of Fixed and Growth Mindset on Study Performance”, ter red. prof. dr. Tatjana Devjak ter pred. Natja Lavrič, s temo “Digitalization in Higher Education”.

Atene 2022 6  

Atene 2022 11

S svojimi prispevki so na konferenci sodelovali tudi ostali zanimivi goste z univerz iz Italije, Latvije, Avstrije, Egipta, Združenih držav in še mnogi drugi.

V popoldanskem času je potekala tudi Študentska poster sekcija, ki pa je bila letos še v online obliki, za naslednje leto pa se veselimo, da se nam v Atenah pridružijo tudi študentski predstavniki.

 


Atene 2022 1 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis