Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

MLC Ljubljana povabljena na Karierni dan na Ekonomsko šolo v Ljubljani

V četrtek, 7. 11. 2019 bo na Ekonomski šoli Ljubljana potekal Karierni dan, na katerem se bodo dijakom 3. in 4. letnikov predstavile vabljene fakultete s svojimi programi. Prijaznemu vabilu se je odzvala tudi naša fakulteta in z veseljem bomo z ekipo naših študentov predstavili visokošolski program Management in pravo –  dijakom srednje šole s dolgoletno tradicijo, ki od leta 1998 izobražuje dijake po programih Ekonomska gimnazija in Ekonomski tehnik. Zelo nam je všeč njihov moto, ki se glasi: “Podjetna, prijetna, ponosna, Prešernova!”.

Veselimo se dogodka na Ekonomski šoli v Ljubljani in dodajamo: tudi mi ponujamo študij za podjetne in s prijetnim navdušenjem se bomo odzvali njihovemu povabilu ter ponosno predstavili dijakom na Prešernovi naše zadovoljne študente in študij na MLC Ljubljana!

Vir: http://www.presernova.si/

In na koncu, da ne pozabimo:
Si se morda tudi ti izobraževal(a) na Ekonomski šoli v Ljubljani?

Če želiš, vljudno vabljen(a), da se nam pridružiš kot ambasador(ka) MLC Ljubljana in greš z nami pozdravit bivše profesorje ter prenesti sporočilo o tem, kako študiramo na MLC Ljubljana in zakaj sploh izbrati študij managementa in prava!

Javi se osebno v referatu ali nam piši na info@mlcljubljana.com.

Veseli bomo tvoje družbe!