MLC Ljubljana povabljena na Karierni dan na Ekonomsko šolo v Ljubljani - MLC

MLC Ljubljana povabljena na Karierni dan na Ekonomsko šolo v Ljubljani

V četrtek, 7. 11. 2019 bo na Ekonomski šoli Ljubljana potekal Karierni dan, na katerem se bodo dijakom 3. in 4. letnikov predstavile vabljene fakultete s svojimi programi. Prijaznemu vabilu se je odzvala tudi naša fakulteta in z veseljem bomo z ekipo naših študentov predstavili visokošolski program Management in pravo –  dijakom srednje šole s dolgoletno tradicijo, ki od leta 1998 izobražuje dijake po programih Ekonomska gimnazija in Ekonomski tehnik. Zelo nam je všeč njihov moto, ki se glasi: “Podjetna, prijetna, ponosna, Prešernova!”.

Veselimo se dogodka na Ekonomski šoli v Ljubljani in dodajamo: tudi mi ponujamo študij za podjetne in s prijetnim navdušenjem se bomo odzvali njihovemu povabilu ter ponosno predstavili dijakom na Prešernovi naše zadovoljne študente in študij na MLC Ljubljana!

Vir: http://www.presernova.si/

In na koncu, da ne pozabimo:
Si se morda tudi ti izobraževal(a) na Ekonomski šoli v Ljubljani?

Če želiš, vljudno vabljen(a), da se nam pridružiš kot ambasador(ka) MLC Ljubljana in greš z nami pozdravit bivše profesorje ter prenesti sporočilo o tem, kako študiramo na MLC Ljubljana in zakaj sploh izbrati študij managementa in prava!

Javi se osebno v referatu ali nam piši na info@mlcljubljana.com.

Veseli bomo tvoje družbe!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis