Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

MLC Ljubljana prvič na Vegovi

Ker je študij managementa in prava lahko zanimiv tudi za dijake Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana (Vegova Ljubljana), smo se na MLC Ljubljana odločili, da se jim predstavimo na njihovem dogodku Fakultete/ Višje šole se predstavijo in se prijazno odzvali njihovemu povabilu. Njihovo šolo na Vegovi ulici 4 v Ljubljani bomo obiskali v torek, 7. januarja 2020 in jim med 11. in 13.50 uro predstavili naš visokošolski program. V promocijski ekipi MLC Ljubljana bo tudi njihov bivši dijak, ki sedaj že pridno študira na naši fakulteti.

Ravno v tem šolskem letu praznujejo 60 let Elektrotehniške šole na Vegovi. Poslanstvo nnjihove šole temelji na dolgi in bogati tradiciji. Stavba na Vegovi, znana pod imenom Realka, je bila leta 1874 zgrajena za realno gimnazijo in je temu služila dolga desetletja, elektrotehniška srednja šola pa se je razvijala v sklopu tehniških šol na Aškerčevi cesti in se 1959. leta preselila v poslopje nekdanje realke. Ime šole se je večkrat spremenilo, nazadnje v š. l. 2008/09, ko se preimenujejo v Elektrotehniško-računalniško strokovno šolo in gimnazijo Ljubljana, v š. l. 2009/10 pa dobi šola tudi uradno skrajšano poimenovanje VEGOVA Ljubljana.

Visokošolski študij managementa in prava na MLC Ljubljana je študij za digitalno prihodnost in veseli smo, da vsako leto več dijakov prepozna, zakaj je pametno izbrati študij na naši fakulteti. Vljudno vabljeni!