MLC Ljubljana prvič na Vegovi - MLC

MLC Ljubljana prvič na Vegovi

Ker je študij managementa in prava lahko zanimiv tudi za dijake Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana (Vegova Ljubljana), smo se na MLC Ljubljana odločili, da se jim predstavimo na njihovem dogodku Fakultete/ Višje šole se predstavijo in se prijazno odzvali njihovemu povabilu. Njihovo šolo na Vegovi ulici 4 v Ljubljani bomo obiskali v torek, 7. januarja 2020 in jim med 11. in 13.50 uro predstavili naš visokošolski program. V promocijski ekipi MLC Ljubljana bo tudi njihov bivši dijak, ki sedaj že pridno študira na naši fakulteti.

Ravno v tem šolskem letu praznujejo 60 let Elektrotehniške šole na Vegovi. Poslanstvo nnjihove šole temelji na dolgi in bogati tradiciji. Stavba na Vegovi, znana pod imenom Realka, je bila leta 1874 zgrajena za realno gimnazijo in je temu služila dolga desetletja, elektrotehniška srednja šola pa se je razvijala v sklopu tehniških šol na Aškerčevi cesti in se 1959. leta preselila v poslopje nekdanje realke. Ime šole se je večkrat spremenilo, nazadnje v š. l. 2008/09, ko se preimenujejo v Elektrotehniško-računalniško strokovno šolo in gimnazijo Ljubljana, v š. l. 2009/10 pa dobi šola tudi uradno skrajšano poimenovanje VEGOVA Ljubljana.

Visokošolski študij managementa in prava na MLC Ljubljana je študij za digitalno prihodnost in veseli smo, da vsako leto več dijakov prepozna, zakaj je pametno izbrati študij na naši fakulteti. Vljudno vabljeni!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis