MLC Ljubljana prvič predstavila visokošolski program Management in pravo na Vegovi Ljubljana - MLC

MLC Ljubljana prvič predstavila visokošolski program Management in pravo na Vegovi Ljubljana

Ker je študij managementa in prava lahko zanimiv tudi za dijake Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana (Vegova Ljubljana), smo se na MLC Ljubljana odločili, da se jim predstavimo na njihovem dogodku Fakultete/ Višje šole se predstavijo in se prijazno odzvali njihovemu povabilu. Omenjeno šolo na Vegovi ulici 4 v Ljubljani smo obiskali v torek, 7. januarja 2020 in njihovim dijakom predstavili VISOKOŠOLSKI PROGRAM MANAGEMENT IN PRAVO. V promocijski ekipi MLC Ljubljana je sodeloval tudi njihov bivši dijak, ki sedaj že pridno študira na naši fakulteti.

Veselimo se sodelovanja z Vegovo Ljubljana tudi v naslednjem letu in smo za nadaljnje informacije z veseljem na voljo vsem njihovim dijakom tudi v bodoče!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis