MLC Ljubljana se predstavlja dijakom Srednje šole tehniških strok Šiška - MLC

MLC Ljubljana se predstavlja dijakom Srednje šole tehniških strok Šiška

Na predstavitev fakultet in višjih šol se bo na povabilo Srednje šole tehniških strok Šiška v naslednjem tednu odzvala tudi MLC Ljubljana. V torek, 10. decembra 2019 bo promocijska ekipa predstavila visokošolski program Management in pravo dijakom zaključnih letnikov programov tehnik mehatronike, elektrotehnik in tehnik računalništva, ki bodo v letošnjem šolskem letu zaključili izobraževanje s poklicno maturo. V ekipi bo med drugimi sodeloval tudi študentski kolega, ki je Srednjo šolo tehniških strok Šiška obiskoval kot dijak.

Vljudno vabljeni k spremljanju dogodka in ostalih dejavnosti MLC Ljubljana!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis