MLC Ljubljana se uvršča v peščico slovenskih organizacij, ki bodo med prvimi v Sloveniji uporabljale najnovejšo različico SAP S/4HANA - MLC

MLC Ljubljana se uvršča v peščico slovenskih organizacij, ki bodo med prvimi v Sloveniji uporabljale najnovejšo različico SAP S/4HANA

Sistem SAP S/4HANA je naslednik predhodnikov SAP R/3 in SAP ERP, ki je optimiziran za izjemno hitro »in-memory« bazo SAP HANA. V Sloveniji se v naslednjih letih pričakuje postopni prehod več kot 300 večjih podjetji, ki trenutno uporabljajo SAP, na novi sistem S/4HANA. Za podjetja bo to razmeroma velik korak transformacije kompleksnih obstoječih SAP instalacij na povsem novo SAP platformo, ki poleg »in-memory« baze (IMDB) prinaša še veliko novosti na področju prenovljenih poslovnih funkcionalnosti, spletnega uporabniškega vmesnika SAP Fiori in napredne poslovne analitike.

MLC Ljubljana se tako uvršča v peščico slovenskih organizacij, ki bodo med prvimi v Sloveniji uporabljale S/4HANA. Za mnoga ostala slovenska podjetja in organizacije, ki šele načrtujejo migracijo na to novo različico sistema, pa lahko udeležba ključnih uporabnikov na SAP predavanjih in tečajih, ki jih organizira MLC Ljubljana, predstavlja prvi stik z novo tehnologijo –  v njihovi fazi priprave na zahtevne projekte migracije.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis