MLC na SAP NOW - MLC

MLC na SAP NOW

V torek, 12. junija je na Brdu pri Kranju potekal celodnevni dogodek SAP NOW – The Intelligent Enterprise.

Dogodka so se udeležili tudi naši študenti, predvsem tisti, ki so spoznali uporabno vrednost SAP informacijskega sistema in so v okviru študija na MLC Ljubljana pridobili SAP certifikat.

Na dogodku so vrhunski govorniki kot so Jeremy White, Dirk Haeussermann in Natalia Wiechowski postregli z zanimivimi temami s področja umetne inteligence, tehnologijah prihodnosti, obdelavi in upravljanja podatkov.

Na dogodku so se predstavila tudi nekatera slovenska podjetja, ki že uporabljajo SAP rešitve in nekatere med njimi so  zanimive in inovativne.

Naši partnerji na SAP Slovenija so tako kot vsako leto izpeljali dogodek na visoki ravni, za kar jim iskreno čestitamo in se veselimo sodelovanja z njimi tudi v bodoče!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis