MLC piknik! - MLC

MLC piknik!

V petek, 22. junija 2018 ob 17.00 uri vas vabimo, da se nam pridružite na MLC pikniku!

V gostišču Zajčja Dobrava bomo pripravili prijetno druženje ob hrani in pijači, manjkale pa ne bodo niti športne igre.

Dogodku bomo dodali tudi malce tekmovalnega duha, saj Študentski svet organizira tekmovanje v metanju MLC podkve. Zmagovalec bo prejel nagrado “Zlata podkev MLC”.

Za vse, ki razmišljate, da bi se vpisali na MLC Ljubljana bo piknik super priložnost, da se spoznate z nami in našimi študenti ter iz prve roke vidite, kakšno je vzdušje na naši fakulteti!

Prosimo, da svojo udeležbo prijavite preko prijavnega obrazca, najkasneje do 18. junija, za vse dodatne informacije pa smo vam na voljo tudi na: info@mlcljubljana.com.

Veselimo se druženja z vami!

 

dekan prof. dr. Srečko Devjak in Študentski svet MLC Ljubljana

p.s.: za hrano bomo poskrbeli mi, pijačo pa si plača vsak sam.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis