Vpis pred poletjem za brezskrbne počitnice! - MLC

Vpis pred poletjem za brezskrbne počitnice!

Pred poletjem smo vam na MLC Ljubljana pripravili akcijo za zgodnji vpis na našo fakulteto in tako lahko letos popolnoma brezskrbno odidete na počitnice!

Do 30. junija 2018 imate možnost, da se vpišete na VISOKOŠOLSKI ali MAGISTRSKI študij Managementa in poslovnega prava in prihranite 200 EUR pri šolnini.

Prav tako se lahko našim študentom TAKOJ pridružite na predavanjih in pred uradnim začetkom poletja opravite nekatere obveznosti.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis