Na MLC Ljubljana po informacije o visokošolskem programu Management in pravo - MLC

Na MLC Ljubljana po informacije o visokošolskem programu Management in pravo

Potrebujete za odločitev o študiju na MLC Ljubljana še nekaj dodatnih informacij?

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na informativnem dnevu v sredo, 10. maja 2023 ob 16. uri, ko vam bomo predstavili visokošolski program Management in pravo na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja.

Prav tako se lahko dogovorimo za osebni razgovor v vam ustrezajočem terminu, na katerem bomo vašim potrebam, morebitnemu predhodnemu izobraževanju in že pridobljenim delovnim izkušnjam prilagodili študijski načrt.

In ne pozabite –  z vpisom na MLC Ljubljana do konca maja 2023 prejmete darilni bon v vrednosti 300 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine – s tem pa si pravočasno zagotovite tudi mesto v skupini za naslednje študijsko leto.

 

Ne odlašajte, pa naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek – MLC Ljubljana je pravi naslov za vas!

Info Dan Mlc Spletna Stran(2)

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis