Na MLC Ljubljana po informacije o visokošolskem programu Management in pravo - MLC

Na MLC Ljubljana po informacije o visokošolskem programu Management in pravo

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na informativnem dnevu v četrtek, 5. maja 2022 ob 16. uri (na sedežu MLC Ljubljana in tudi preko povezave), ko vam bomo predstavili visokošolski program Management in pravo na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja.

Prav tako se lahko dogovorimo za osebni razgovor v vam ustrezajočem terminu, na katerem bomo vašim potrebam, morebitnemu predhodnemu izobraževanju in že pridobljenim delovnim izkušnjam prilagodili študijski načrt.

Še vedno pa lahko pohitite in se vpišete že zdaj, saj z vpisom na MLC Ljubljana do konca aprila 2022 prejmete darilni bon v vrednosti 300 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine – s tem pa si pravočasno zagotovite tudi mesto za naslednje študijsko leto.

 

Ne odlašajte, pa naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek – MLC Ljubljana je pravi naslov za vas!

 


Dscf2516

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis