Na MLC Ljubljana po informacije za magistrski program Management in poslovno pravo - MLC

Na MLC Ljubljana po informacije za magistrski program Management in poslovno pravo

 

Četrtek, 15. december 2022 ob 17. uri/V ŽIVO IN ONLINE

 

Magistranti MLC Ljubljana se zaposlujejo na delovnih mestih, kjer je zaradi zahtevnosti dela potrebna VII. stopnja izobrazbe in je za reševanje managerskih problemov poleg strokovnih kompetenc potrebno tudi poznavanje poslovnega prava. Digitalno orodje pa zahteva od današnjih managerjev tudi poznavanje orodij in dejavnikov, ki jih prinašajo sodobni tehnološko podprti poslovno informacijski sistemi za odločanje, BIG DATA analize in umetna inteligenca.

Študijski program je posebej prilagojen za vse, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju.

V naš magistrski program vljudno vabimo diplomante tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov.

Odločite se za študij na MLC Ljubljana in ne spreglejte priložnosti, ki velja za zgodnji vpis, obenem pa si pravočasno zagotovite tudi mesto v skupini za naslednje študijsko leto.

 

Vašo udeležbo na Online info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program Management in poslovno pravo in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo, še bolje pa je, da nas obiščete kar osebno na sedežu fakultete.

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

   


  Info Dan Novica Dec

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis