Nadaljujte študij na MLC Ljubljana - MLC

Nadaljujte študij na MLC Ljubljana

Spoštovane kolegice in kolege visokošolskega programa Management in pravo vljudno vabim, da si pravočasno zagotovite vse potrebne informacije o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana. Zato smo za vas pripravili On-line info dan, kjer boste izvedeli vse o magistrskem programu Management in poslovno pravo, predvsem pa, katere prednosti imate kot študentje MLC Ljubljana in nekatere novosti. Prav tako bomo  govorili o terminskem usklajevanju vpisa v magistrski program z diplomiranjem na visokošolskem programu in oblikah podpore fakultete diplomantom.

Magistrski program Management in poslovno pravo vsako leto posodabljamo z vsebinami, ki ustvarjajo študij na fakulteti zanimivejši, predvsem pa uporabnejši. Prav tako uvajamo določene oblike študija na daljavo kot podpore študijskega procesa, da bo študij bolj dostopen in »prijazen« oddaljenim in zaposlenim študentom.

Hvala za vaše dosedanje zaupanje in veseli bomo, če ostanete z nami in pridobite tudi VII. stopnjo izobrazbe, ki v družbi še vedno meri kot prava »visokošolska izobrazba«.

Na On-line info dnevu, ki smo ga pripravili za vas in na katerega vas vabim v torek, 2. junija 2020 ob 16. uri, bom z vami osebno in res se že veselim srečanja z vami.

Za sodelovanje na srečanju potrdite svojo udeležbo na že znani e-naslov info@mlcljubljana.com, kjer smo vam na voljo za ostale informacije!

Vljudno vabljeni – zelo vas bomo veseli!

 

Dekan, Red. prof. dr. Srečko Devjak


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis