Napoved nove znanstvene monografije in konference “Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja II” - MLC

Napoved nove znanstvene monografije in konference “Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja II”

Z veseljem vas obveščamo, da bo MLC Ljubljana v januarju 2023 izdala novo znanstveno monografijo z naslovom “Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja II”. Monografija je naslednica lanskoletne znanstvene monografije z istoimenskim naslovom in pomeni nadgradnjo ter aktualizacijo interdisciplinarnega raziskovanja področij management in pravo v digitalni dobi.

Mlc Monografija Cover

Avtorji prispevkov iz vrst predavateljev MLC Ljubljana ter partnerske institucije Alma Mater Europaea ECM, so raziskovali različne teme s področja managementa in  prava, med drugim tudi o: nezamenljivih žetonih, medgeneracijskem sodelovanju, učenju in znanju, tem kako dosegati konkurenčno prednost v digitalni dobi, pomenu nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja visokošolskih učiteljev,  metodah triangulacije in argumentacije pri interdisciplinarnem znanstvenem raziskovanju managementa, prava, poslovnega prava, digitalizaciji prenosnega sistema električne energije v luči temeljnih načel prava energetike ter o digitalizaciji poučevanja. V znanstveno monografijo bosta vključena tudi dva prispevka magistrantov MLC Ljubljana na temo pametnih pogodb ter čustvene inteligentnosti. Prispevka študentov sta nastala pod mentorstvom profesorjev in predstavljata nadgradnjo znanstveno-raziskovalnega dela na magistrski stopnji.

Ob izdaji znanstvene monografije bo organizirana tudi konferenca z naslovom “Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja II”, ki bo predvidoma potekala v četrtek, 12. januarja 2023. Na konferenci bosta svoj pogled na omenjeno temo v vabljenih plenarnih predavanjih predstavila tudi recenzenta monografije.

Vljudno vabljeni, da spremljate našo spletno stran, kjer bo objavljeno vabilo na konferenco ter podroben program skupaj z avtorji prispevkov.

 

 


Mag3 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis