Ne odlašajte z vpisom in poskrbite, da 6/I nadgradite z 6/II! - MLC

Ne odlašajte z vpisom in poskrbite, da 6/I nadgradite z 6/II!

V primeru zanimanja za vpis na MLC Ljubljana s končano višjo strokovno šolo, nam pišite preko našega kontaktnega obrazca in navedite smer oziroma višješolski program, ki ste ga zaključili ali pa nas pokličite na 051 664 405 in pojasnimo potrebno glede predložitve potrebne dokumentacije. V vašem primeru se izvede postopek priznavanja predhodno opravljenih študijskih vsebin in morebitno delno priznavanje obveznosti pri predmetu Praksa iz naslova delovnih izkušenj.

Za vas bomo pripravili individualni študijski načrt in le-temu ustrezno prilagodili tudi višino šolnine v najkrajšem možnem času.

Vpišite se na MLC Ljubljana in verjemite, da bo pot do vašega kariernega cilja lažja!

Nadgradnja3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis