Ne odlašajte z vpisom in poskrbite za VII. stopnjo izobrazbe – vabljeni k vpisu v magistrski program Management in poslovno pravo! - MLC

Ne odlašajte z vpisom in poskrbite za VII. stopnjo izobrazbe – vabljeni k vpisu v magistrski program Management in poslovno pravo!

MLC Ljubljana v okviru magistrskega programa Management in poslovno pravo organizira moderen interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava za podjetnike in managerje. Namen programa je razvoj poslovne in pravne kulture ter uspešnosti delovanja poslovnih subjektov v domačem in mednarodnem okolju.

Več informacij najdete na https://www.mlcljubljana.com/magistrski-studij/, mi pa smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije!

Ne odlašajte z vpisom in poskrbite za VII. stopnjo izobrazbe – vpisi potekajo nemoteno tudi v juliju po predhodnem dogovoru na 051 664 405, prav tako pa do konca julija 2022 lahko izkoristite darilni bon v vrednosti 200 € za znižano plačilo šolnine in si pravočasno zagotovite mesto za študijsko leto 2022/23.


28.06.2022 Mlc Vii Stopnja Izobrazbe Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis