Obiščite MLC Ljubljana na Informativi 2018 - MLC

Obiščite MLC Ljubljana na Informativi 2018

MLC Ljubljana se bo tudi letos predstavila na Informativi 2018. Sejem izobraževanja in poklicev bo potekal 26. in 27. januarja 2018 od 9.00 do 18.00 ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Ekipa MLC Ljubljana vam bo predstavila študij managementa in poslovnega prava, informacije o študentskem življenju in dogajanju pa boste lahko prejeli iz prve roke s strani naših študentov.

Poleg tega pa boste na interaktiven način lahko preverili stopnjo vaše kreativnosti, izmerili kakšna je raven vaše osebne energije in se preizkusili pri ustvarjanju svoje spletne strani!

Za vse tiste, ki boste všečkali in delili našo Facebook stran in nas boste obiskali na Informativi imamo pripravljene darilne bone v vrednosti 400 EUR! Več o izjemni ponudbi izveste na našem razstavnem prostoru.

Poiščite nas na Informativi 2018 in si tako prislužite bogato nagrado! 

Za namig, da nas boste lažje našli: Sledite velikim balonom z grbom MLC Ljubljana. Pričakujemo vas v Dvorani A2!

Skica lokacije


Informativa 2018

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis