Obiščite nas na 51. MOS - MLC

Obiščite nas na 51. MOS

MLC Ljubljana je skupaj s partnerji iz OOZ Ljubljana Vič ter SL CONSULT d.o.o. izvedla projekt v okviru Javnega razpisa »Po kreativni poti do znanja 2017-2020« z naslovom: »Platforma pravnega poznavanja javnega naročanja (PPPJN)«.

V okviru projekta so se udeleženci ukvarjali z razvojem kakovosti javnega naročanja, k čemur najbolj prispeva nivo poznavanja teorije in pravne prakse med udeleženci javnega naročanja. Cilj tega projekta je zato bil razviti portal, kjer bodo tako naročniki kot ponudniki javnega naročanja preverili stopnjo poznavanja temeljnih zakonitosti postopkov kot vsebine dokumentov, ki se uporabljajo.

Kot rezultat projekta je nastal spletni vprašalnik, s katerim lahko preverite svoje poznavanje javnega naročanja.

Vprašalnik je dostopen na: https://www.mlcljubljana.com/kvizJavnoNarocanje/

Projekt bomo predstavljali na 51. MOS v Celju, na otvoritveni dan, v torek, 11. septembra od 10.00 do 15.00 ure.

Vabljeni, da nas poiščete na razstavnem prostoru Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS, v dvorani L1.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis