Obiskala nas je predavateljica iz Litve - MLC

Obiskala nas je predavateljica iz Litve

V tednu od 18. do 20. oktobra 2022 smo na MLC Ljubljana gostili predavateljico Ass. Prof. Dito Stefenhagena, iz partnerske institucije Alberta College iz Rige (Latvija). Gostujoča predavateljica je obisk izvedla v okviru Erasmus+ programa in izvedla predavanja na temo “Public Relations in Business”.

Dita 2       

Erasmus Eu Emblem Slogan Slo 1024x416

Tekom predavanj je predstavila temeljne pojme iz področja odnosov z javnostjo in marketinga. Dotaknila se je tudi pojmov kot so “public relations strategy”, “PR environment – customer needs and behaviour, cooperation with media”, “development of marketing and public relations strategy”, “Functions of public relations – reputation management, crisis management, customer relations management”.

V drugem delu predavanj so študentje aktivno sodelovali, saj so na novo osvojene pojme uporabili pri ustni predstavitvi lastnega mnenja in izkušenj in omenjenega področja. Predavanja je bilo tako za študente zelo zanimivo in koristno, saj so pridobljeno znanje uporabili na praktičnih primerih.

Na predavanjih smo izvedeli tudi nekaj osnovnih informacij o instituciji Alberta College ter tudi na splošno o Latviji in njeni prestolnici Rigi.

Veseli smo bili obiska Ass. Prof. Dite Stefenhagena in si želimo, da bi v bodoče še naprej uspešno sodelovali z Alberta College iz Litve ter si tako širili mednarodne izkušnje.

Dita 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis