informativni dan

On-line informativni dan za magistrski program Management in poslovno pravo

Vabimo vas na ON-LINE iNFORMATIVNi dan za magistrski program Management in poslovno pravo v sredo, 25. novembra 2020 ob 17. uri.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi. To pa še ni vse, za vpis do konca novembra 2020 vam namreč podarimo darilni bon Black Friday, ki ga uveljavite pri plačilu šolnine in tako prihranite 300 €.

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo preko obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM,s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete magister(rica) managementa in poslovnega prava! Nadgradite svoje strokovno znanje in pridobite še znanja in veščine, ki jih potrebujete za digitalno prihodnost!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  On-line informativni dan za magistrski program Management in poslovno pravo

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis