ONLINE INFO DAN VS TUDI V OKTOBRU 2021 - MLC

ONLINE INFO DAN VS TUDI V OKTOBRU 2021

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ONLINE INFO DNEVU za visokošolski program Management in pravo v sredo, 20. oktobra 2021 ob 16. uri.

Prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, lahko pa se nam pridružite že sedaj in začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi kar takoj.

Vašo udeležbo na on-line srečanju preprosto potrdite s prijavo preko prijavnega obrazca ……s pripisom za visokošolski program študija in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) in pridobite znanja in veščine managementa in prava, ki so potrebna za uspešno vodenje ljudi v prihodnosti!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis