ONLINE INFO DAN ZA DIJAKE EKONOMSKE ŠOLE LJUBLJANA - MLC

ONLINE INFO DAN ZA DIJAKE EKONOMSKE ŠOLE LJUBLJANA

četrtek, 9. december 2021 ob 17. uri preko Zoom-a

Za dijake »podjetne, prijetne in ponosne Prešernove« smo tudi v letošnjem decembru pripravili ONLINE INFORMATIVNI DAN na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana, kjer jim bomo skupaj z bivšimi dijaki te šole predstavili visokošolski študijski program Management in pravo in odgovorili na njihova vprašanja.

S študijem na MLC Ljubljana diplomanti pridobijo osnovna interdisciplinarna znanja korporacijskega prava in managementa v podjetništvu, študij pa je dodatno obogaten z aktualnimi digitalnimi vsebinami, ki bodo uporabne tudi za delo v prihodnosti.

Prijave dijakov Ekonomske šole Ljubljana za udeležbo na info dnevu  zbiramo na info@mlcljubljana.com do torka, 7. decembra 2021 do 12. ure in se veselimo srečanja z njimi.


Online informativni dan na MLC Ljubljana za dijake Ekonomske šole Ljubljana 

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis