ONLINE INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo - MLC

ONLINE INFO DAN za magistrski program Management in poslovno pravo

Sreda, 21. april 2021 ob 17. uri

 

Obiščite nas na Online info dnevu in prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, prav tako pa se nam lahko pridružite že v aprilu in začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi takoj.

To pa še ni vse – za izkazano zanimanje za študij prejmete darilni bon v vrednosti 300 €, ki ga z vpisom na MLC Ljubljana do konca aprila 2021 uveljavite pri znižanem plačilu šolnine.

Vašo udeležbo na Online info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in postanete magister (ica) managementa in poslovnega prava!

 

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis