Online informativni dan na MLC Ljubljana za dijake Ekonomske šole Ljubljana

Online informativni dan na MLC Ljubljana za dijake Ekonomske šole Ljubljana

Za dijake »podjetne, prijetne in ponosne Prešernove« smo pripravili ONLINE INFORMATIVNI DAN na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana, kjer jim bomo predstavili visokošolski študijski program Management in pravo skozi predstavitev z bivšimi dijaki te šole in z veseljem odgovorili na njihova vprašanja.

S študijem na MLC Ljubljana diplomanti pridobijo osnovna interdisciplinarna znanja korporacijskega prava in managementa v podjetništvu, študij pa je dodatno obogaten z aktualnimi digitalnimi vsebinami, ki bodo uporabne tudi za delo v prihodnosti.

Prijave dijakov Ekonomske šole Ljubljana za udeležbo na info dnevu  zbiramo na info@mlcljubljana.com do 2. decembra 2020 do 12. ure, da jim pravočasno zagotovimo povezavo na  Online dogodek, ki je namenjen le njim.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani (a) poslovni (a) pravnik (ca)!

Online informativni dan na MLC Ljubljana za dijake Ekonomske šole Ljubljana 

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis