Online informativni dan za visokošolski program Management in pravo v avgustu - MLC

Online informativni dan za visokošolski program Management in pravo v avgustu

Še je čas za vpis na MLC Ljubljana – na voljo še nekaj prostih mest!

 

Na visokošolskem programu Management in pravo imamo na voljo še nekaj prostih mest za novo študijsko leto 2021/22 in zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na ONLINE info dnevu v sredo, 25. avgusta 2021 ob 16. uri in pridobite potrebne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana.

Vašo udeležbo na ONLINE srečanju preprosto potrdite s prijavo preko obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) in pridobite znanja in veščine vodij prihodnosti!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis