Podelili smo SAP - MLC certifikate - MLC

Podelili smo SAP – MLC certifikate

V torek, 22. oktobra 2019 smo v sodelovanju s SAP Slovenija podelili certifikate SAP University Alliance izobraževanja na MLC Ljubljana.

V letu 2019 smo uspešno izvedli SAP izobraževanje kar za tri skupine udeležencev, študentk in študentov MLC Ljubljana. Raznolika struktura udeležencev, z različnimi, z delom pridobljenimi izkušnjami, je naredila izobraževanje zanimivo in še bolj poučno.

Poglejte si VIDEO iz podelitve!

Uradni del programa je popestrila voditeljica, kolegica Karolina Destovnik s svojimi kratkimi in hudomušnimi šalami in odličnim povezovalnim delom ter tokratni glasbeni gost, g. Daniel Eyer s kitaro in čudovitim izborom glasbenih uspešnic. Prejemnike in ostale goste je nato najprej nagovoril g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak, ki je pohvalil zagnanost študentk in študentov in jim kot prvi čestital ter g. Marko Drev, predstavnik podjetja SAP Slovenija, ki je poudaril razširjenost programskega orodja SAP v Sloveniji. »Da se splača biti blizu« in kako znati pametno unovčiti pridobljeno znanje na tem področju, pa je svoj nagovor začel nosilec SAP izobraževanja na MLC Ljubljana, mag. Primož Gričar.  Prvič je študentsko in ostalo javnost na kratko pozdravil tudi novoizvoljeni predsednik študentskega sveta, kolega Alen Nuhanović. Sledila je podelitev težko pričakovanih certifikatov, ki so se jih vsi prejemniki iskreno razveselili. Po končanem programskem delu in uradni podelitvi pa smo nadaljevali s sproščenim druženjem in se skupaj veselili tokratnih uspehov študentk in študentov MLC Ljubljana.

Veseli smo nove generacije prejemnikov certifikatov SAP University Alliance in jim še enkrat iskreno čestitamo!

 

Vabljeni k ogledu GALERIJE (Fotografijo povečate s klikom nanjo.)!

[rl_gallery id="4466"]


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis