Podelitev certifikatov Bisnode Dun&Bradstreet 2021 na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Bisnode Dun&Bradstreet 2021 na MLC Ljubljana

V ponedeljek, 31. avgusta 2021 smo na MLC Ljubljana podelili certifikate že tretji generaciji naših študentov in na to smo zelo ponosni. Obeh modulov podatkovne analitike – Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti,  se je v študijskem letu 2020/21 udeležilo do sedaj največje število slušateljev, ki so prejeli po enega, nekateri tudi oba certifikata. Njihova praktična dela in zaključno ocenjevanje so v povprečju dosegala zelo visoke ocene, nekateri izjemni dosežki pa so bili tudi izpostavljeni. Celotno izobraževanje je sicer temeljilo na praktičnih delavnicah s prikazom uporabe pametnih podatkov in podatkovne analitike ter vrednotenjem poslovnih tveganj in poslovne rasti študijskih in vzorčnih primerov.

Še enkrat iskreno čestitamo vsem prejemnikom, ki jim želimo, da pridobljeno znanje dobro izkoristijo in uspešno vnovčijo zaslužene certifikate, na MLC Ljubljana pa si prizadevamo, da bomo tudi v bodoče izbirali aktualne digitalne vsebine, s katerimi pripomoremo k pestrosti študija managementa in prava in njegovi začrtani poti v digitalno prihodnost.

Obenem se želimo zahvaliti podjetju Dun & Bradstreet za uspešno sodelovanje tudi v tem študijskem letu, predvsem pa direktorju, g. Milanu Dragiću za vso podporo in doc. dr. Srečku Devjaku, nosilcu izobraževanja za nove uspehe študentov MLC Ljubljana na tem področju.

Želimo si digitalnih zamisli polnega sodelovanja tudi v bodoče in vabimo ostale študente, da se odločijo sprejeti izziv, ki ga ponuja svet podatkovne analitike in da bo tako skupina slušateljev v novem študijskem letu še večja.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis