PODELITEV CERTIFIKATOV BISNODE NA MLC LJUBLJANA - MLC

PODELITEV CERTIFIKATOV BISNODE NA MLC LJUBLJANA

V tem študijskem letu je izbralo enega izmed modulov BISNODE, torej POSLOVNO TVEGANJE ali POSLOVNO RAST kot izbirni predmet kar nekaj študentk in študentov. Na podlagi njihovega mnenja, je bilo spoznavanje podatkovne analitike in študijskih primerov zanimivo, poučno in velik izziv.

Vsem, ki so uspešno opravili zahtevno preverjanje znanja, bomo podelili zaslužene certifikate 26. marca 2020 z začetkom ob 19. uri, vse ostale pa vabimo, da se nam na dogodku pridružite, da tudi vi začutite pozitivno energijo, ki jo na MLC Ljubljana doprinaša sodelovanje z BISNODE d.o.o.. Po uradni podelitvi nadaljujemo s sproščenim druženjem v okviru spremljajočega dogodka Pozdrav pomladi 2020.

Zelo bomo veseli vaše družbe in zato ne smete manjkati – naj bo to priložnost, da se srečate z ostalimi študijskimi kolegi, predavatelji, poslovnimi partnerji in ostalimi, ki so povezani z MLC Ljubljana. Zato le hitro potrdite svojo prisotnost in na svojem koledarju takoj označite datum 26. marec ob 19. uri s pripisom »Dobimo se na  MLC Ljubljana«.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis