PODELITEV CERTIFIKATOV BISNODE NA MLC LJUBLJANA - MLC

PODELITEV CERTIFIKATOV BISNODE NA MLC LJUBLJANA

V mesecu septembru 2020 bomo podelili certifikate obeh modulov BISNODE že drugi generaciji naših študentov in na to smo  na MLC Ljubljana zelo ponosni. Podelitev certifikatov bo tokrat potekala v omejenem številu gostov in ob upoštevanju aktualnih ukrepov (COVID – 19).

V študijskem letu 2019/2020 je izbralo vsaj enega izmed modulov BISNODE, torej POSLOVNO TVEGANJE ali POSLOVNO RAST kot izbirni predmet kar nekaj naših študentk in študentov. Na podlagi njihovega mnenja, je bilo spoznavanje podatkovne analitike in študijskih primerov zanimivo, poučno in v velik izziv.

Vsem, ki so uspešno opravili zahtevno preverjanje znanja, bomo podelili zaslužene certifikate v četrtek, 17. septembra 2020 z začetkom ob 18.30 uri na MLC Ljubljana. V naši družbi bo kot častni gost tudi spoštovani g. Milan Dragić, generalni direktor Bisnode za jugovzhodno Evropo.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis