Podelitev certifikatov SAP University Alliance v sodelovanju s SAP Slovenija na MLC Ljubljana

V študijskem letu 2021/22 smo uspešno izvedli SAP izobraževanje kar za tri skupine udeležencev, študentk in študentov MLC Ljubljana. Raznolika struktura udeležencev, z različnimi – z delom pridobljenimi izkušnjami, je naredila izobraževanje zanimivo in še bolj poučno. Slavnostno podelitev certifikatov SAP University Alliance pripravljamo v sredo, 1. junija 2022 ob 18. uri in vljudno vabimo vse, da se nam na dogodku pridružijo, saj je to priložnost, da se srečamo z ostalimi prejemniki certifikatov – kolegicami in kolegi študenti, predavatelji, poslovnimi partnerji ter ostalimi, ki so povezani z MLC Ljubljana in se skupaj veselimo uspehov tokratnih prejemnikov certifikatov.

Iskrene čestitke prejemnikom in vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis