Podelitev certifikatov Sap University Alliance v sodelovanju s SAP Slovenija - MLC

Podelitev certifikatov Sap University Alliance v sodelovanju s SAP Slovenija

9. september 2021 ob 18. uri na MLC Ljubljana

 

V lanskem letu slavnostnega dogodka Podelitve certifikatov SAP University Alliance na MLC Ljubljana zaradi poznanih razmer nismo mogli izvesti, zato se veselimo, da izpeljemo ta težko pričakovani dogodek letos, saj smo v letih 2020 in 2021 uspešno izvedli SAP izobraževanje za več skupin udeležencev. Raznolika struktura udeležencev, z različnimi – z delom pridobljenimi – izkušnjami, je naredila izobraževanje zanimivo in še bolj poučno. 9. september 2021 je dan, ko bomo na MLC Ljubljana izvedli podelitev zasluženih certifikatov, ki se je resnično veselimo in tako skupaj potrdimo tokratne uspešne rezultate.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis