Podelitev SAP University Alliance Certifikatov - MLC

Podelitev SAP University Alliance Certifikatov

SAP Akademija 2019 na MLC Ljubljana je za nami in dosegli smo zadani cilj: udeležencem le-te predstaviti razširjenost in smiselnost uporabe SAP v slovenskem prostoru ter temeljne procese, tehniko knjiženj in analiz na programskem paketu SAP GBI.

V letu 2019 smo uspešno izvedli SAP izobraževanje kar za tri skupine udeležencev, študentk in študentov MLC Ljubljana. Raznolika struktura udeležencev, z različnimi – z delom pridobljenimi izkušnjami, je naredila izobraževanje zanimivo in še bolj poučno.

Podelitev SAP certifikatov bo potekala v torek, 22. oktobra 2019 ob 18.00 uri na MLC Ljubljana.

Po končanem programskem delu in uradni podelitvi nadaljujemo s sproščenim druženjem in se skupaj veselimo tokratnih uspehov slušateljev Sap akademije v letu 2019.

Podelitev SAP certifikatov 2018

Zelo bomo veseli vaše družbe, zato  naj bo to tudi priložnost, da se srečate z ostalimi študijskimi kolegi, predavatelji, poslovnimi partnerji ter ostalimi, ki so povezani z MLC Ljubljana.

Vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis