Podpisali smo sporazum z Znanstveno-raziskovalnim središčem Koper - MLC

Podpisali smo sporazum z Znanstveno-raziskovalnim središčem Koper

V torek, 4. aprila 2023 je dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak podpisal Sporazum o partnerstvu za znanje z Znanstveno-raziskovalnim središčem Koper. Omenjeni sporazum bo služil kot osnova za sodelovanje na področju znanstveno – raziskovalne dejavnosti fakultete. Sodelovali bomo v raziskavah, projektih in drugih aktivnostih iz področja prava in managementa, še posebej pa se veselimo vključevanja podiplomskih študentov v  projekte in s tem pridobivanje znanstveno-raziskovalnih izkušenj.

Podpis sporazuma je potekal v prostorih ZRS Koper, kjer nas je prijazno sprejel direktor prof. dr. Rado Pišot.

1680616121002

 


1680616120991

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis