Pogovorne ure – vpis VS na MLC Ljubljana za študijsko leto 2022/23 - MLC

Pogovorne ure – vpis VS na MLC Ljubljana za študijsko leto 2022/23

V torek, 10. maja 2022 bomo v času od 9. do 16.30 izvajali pogovorne ure, vezane na vpis v visokošolski program Management in pravo za naslednje študijsko leto. Na e-naslov info@mlcljubljana.com nam sporočite termin, ki vam ustreza in nas obiščite na Tržaški 207 v Ljubljani, kjer bomo uredili vse potrebno glede vpisa in poskrbeli, da si še pred poletjem in prvimi maturitetnimi rezultati zagotovite mesto v novi študijski skupini. K vpisu vabljeni vsi, ki ste že oddali prijavo preko spletnega obrazca Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport kot tudi ostali, ki vas študij na MLC Ljubljana zanima.

Za vpis pripravite naslednjo dokumentacijo:

LETOŠNJI MATURANTI:

  • osebni dokument z EMŠO in ostali osebni podatki (e-naslov, telefonska številka, stalni ali začasni naslov in podobno),

OSTALI (prehod iz drugih študijskih programov ali že zaposleni):

  • osebni dokument z EMŠO,
  • maturitetno ali zaključno srednješolsko spričevalo,
  • Potrdilo o opravljenih obveznostih (prehod iz drugih študijskih programov in za pripravo ISN),
  • življenjepis z opisom morebitnih delovnih izkušenj.

Če potrebujete dodatne informacije, nas pokličite na 051 664 405, kjer vam z veseljem svetujemo.

Vljudno vabljeni k vpisu na MLC Ljubljana!

Dscf1805 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis