POLETNI SEMINAR: IZRAČUN PLAČE IN PRIPRAVA PLAČILNE LISTE - MLC

POLETNI SEMINAR: IZRAČUN PLAČE IN PRIPRAVA PLAČILNE LISTE

Na našem zadnjem poletnem brezplačnem seminarju bomo s praktično delavnico pogledali, kako je sestavljena plačilna lista ter katere podatke potrebujemo za njeno pripravo. Spoznali bomo glavne pojme (bruto in neto plača, strošek delodajalca, prispevki, olajšave, bonitete in podobno) ter si ogledali praktično primerjavo izračunov ob različnih vhodnih parametrih.

Seminar bo izvedel viš. pred. mag. Ivan Kranjec, v torek, 15. septembra 2020 ob 17.00 uri.

Program seminarja ter prijavni obrazec najdete TUKAJ.

Zaradi zagotavljanja primerne razdalje med slušatelji v predavalnici je število udeležencev omejeno na 10, v primeru večjega zanimanja bomo poskušali seminar za ostale istočasno izvajati tudi ONLINE.

Vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis