Poletni večer na MLC Ljubljana - Predstavitev monografije "Pravo in psihologija – izbrana poglavja" - MLC

Poletni večer na MLC Ljubljana – Predstavitev monografije “Pravo in psihologija – izbrana poglavja”

Predstavitev monografije “Pravo in psihologija – izbrana poglavja”

Intervju in predstavitev knjige z avtorjem, doc. dr. Luigijem Varanellijem

 

Pravo in psihologija sta tako tesno povezani vedi, kot so pri drevesu korenine in deblo. Pravo je narejeno za človeka, človek pa ni nič drugega kot duša ali psiha – kot so rekli stari Grki. Mišice, kosti, vranica, pljuča, kri …, vse to ni samemu sebi namenjeno, temveč služi pomembnejši in težko dojemljivi človeški psihi. Človeku lahko presadijo vse organe, kljub temu ostane še vedno ista oseba z vsemi svojimi psihološkimi lastnostmi. Le možgani in njihovi skriti prebivalci (to so misli) so osebna izkaznica posameznika, so pravzaprav tisto, kar razlikuje enega človeka od drugega tisto, kar razlikuje posebno osebo od povprečneža, genija od intelektualno osiromašenega, altruista od egoista.

Tako se začenja predgovor doc. dr. Luigija Varanellija v uvodu njegove nove knjige – monografije z naslovom Pravo in psihologija – izbrana poglavja, ki smo jo na MLC Ljubljana izdali konec junija. Spoznajte vsebino prve slovenske knjige, ki hkrati obravnava stičišča med pravom in psihologijo ter prisluhnite intervjuju ter predstavitvi knjige na poletnem večeru MLC Ljubljana v četrtek, 25. avgusta 2022 ob 18. uri.

Naslovnica 1

Knjigo že lahko naročite preko e-naslova info@mlcljubljana.com ali na telefonski številki 051 664 405, na predstavitev knjige pa se prijavite preko spletnega obrazca.

 

Vabljeni in poletni pozdrav iz MLC Ljubljana

Dscf2232

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis