Ponudba razširitev za stranke: Olajšanje inovacij v hibridnem IT okolju - MLC

Ponudba razširitev za stranke: Olajšanje inovacij v hibridnem IT okolju

Vprašanje je, kaj je skrivnost uspešnih podjetij. Obstaja veliko dejavnikov, vendar je izmed vseh inovativnost najpomembnejša. Eden od načinov, za doseganje inovativnosti je digitalizacija, ki prehaja iz izključno lokalnega podjetja v inteligentno podjetje v oblaku. Za podporo podjetjem tako SAP zagotavlja hitro in fleksibilno pot do oblaka, ki vodi k izvajanju inovativnih poslovnih procesov. SAP-ova politika razširitve oblakov lahko to pomaga doseči, hkrati pa podjetjem omogoča, da se brez težav v oblak premikajo s svojim tempom (1).

Za optimizacijo postopkov za človeške vire (HR), transakcije med podjetji ali druge procese v celotnem podjetju, politika razširitve oblakov omogoča strankam, da svoje domače procese premaknejo na hibridno rešitev v oblaku. Ta ponuja možnost, da prilagodljivo prilagodijo svojo pokrajino spreminjajočim se poslovnim zahtevam. Prednosti te politike vključujejo optimizacijo in avtomatizacijo določenih procesov, da bi postali bolj učinkoviti, oblikovanje vpogledov, ki temeljijo na podatkih za izboljšanje poslovnih rezultatov, in pospeševanje hitrosti do vrednosti (1).

Eden odjemalcev SAP-a, velik igralec avstralske industrije energije in naravnih virov, je lahko doživel digitalno preobrazbo, hkrati pa optimiziral stroške z nakupom razširitve programske opreme SAP Ariba v oblaku. To je podjetju omogočilo lažji vpogled v podatke za sprejemanje zavestnih odločitev o nakupu in optimizacijo nadzora stroškov, pa tudi porabe in upravljanja tveganj (1).

Ker se je podjetje preselilo v oblak, ki ga je sprožilo prizadevanje za digitalizacijo in inovacije, nekateri uporabniki upravljanja odnosov z dobavitelji (SRM) niso bili več potrebni. Zato je z uporabo politike razširitve oblakov uspel ukiniti odvečne uporabnike SRM in prerazporediti plačila za vzdrževanje v prostorih v oblaku. Ta postopek je optimiziral dodelitev sredstev, da sprosti vrednost za svoje poslovanje. Poleg tega je bila nova hibridna rešitev v celoti integrirana med oblačnimi in lokalnimi aplikacijami, saj ponuja brezhibno dostavo in podporo ter popoln nadzor nad pokrajino aplikacij. Stranka ni dobila le priložnosti, da zmanjša svoje skupne stroške lastništva, zdaj pa lahko dostopa do rešitev od kjer koli na kateri koli napravi in ​​tako dobi najboljše iz obeh svetov v svoji pokrajini (1).

S tem integriranim pristopom kupci pridobijo prilagodljivost, izbiro in učinkovitost, ki so potrebne za inovacije za rast v celotnem podjetju. Oglejte si nadaljnje nedavne primere strank, ki uporabljajo program za razširitev oblaka tukaj (1).

Razvidno je, da se program SAP nenehno razvija in ponuja nove digitalne možnosti za uporabnike. Koncept programa SAP seveda ostaja isti, zato je zelo pomembno, da poznamo osnove SAP-a. Le-te osnove pa so zelo dobro predstavljene na AKADEMIJI SAP, ki jo izvaja MLC fakulteta v Ljubljani. Z osnovami programa SAP, ki jih lahko dokažemo s pridobljenim certifikatom, postanemo tako konkurenčnejši na trgu dela.

 


1. SAP. Extension Offerings for Customers: Facilitating Innovation in a Hybrid IT Environment. [Elektronski] 26. 3. 2020. https://news.sap.com/2020/03/cloud-extension-policy-hybrid-it-environment/.

 

KAJ PA VI MENITE?
  • Kako vaše podjetje spodbuja inovativnost?
  • Kako vaše podjetje optimizira procese?
  • Se vam zdi smiselno poznavanja osnov programa SAP, pred vstopom na trg dela?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis