Praznična ugodnost za bodoče magistrice in magistre - MLC

Praznična ugodnost za bodoče magistrice in magistre

Ne odlašajte z vpisom v magistrski program Management in poslovno pravo in preberite, zakaj se je na MLC Ljubljana pametno vpisati že sedaj…
  • zato, ker lahko kar takoj pričnete s študijem in ne izgubite celega leta,
  • zato, ker je študij prilagojen in temelji na modelnem učenju ter kot tak omogoča usklajevanje študija z ostalimi življenjskimi okoliščinami posameznika,
  • zato, ker je študij, ki poudarja interdisciplinarnost managementa in poslovnega prava najboljša kombinacija, ki ustvarja uspešne vodje prihodnosti,
  • zato, ker so v študij vključene sodobne digitalne vsebine, ki jih morajo poznati tudi managerji,
  • in ne nazadnje zato, ker se splača!
Zadnja točka seveda zahteva nekaj več razlage…

Nekateri že veste, mi pa smo veseli, da med vas lahko razdelimo prva letošnja božična darila. Vsi, ki razmišljate o študiju na magistrskem programu Management in poslovno pravo boste v naslednjih nekaj dneh do konca decembra 2021 v primeru izkazanega zanimanja za študij, prejeli darilni bon za vpis v vrednosti 450 €, ki ga lahko unovčite v primeru vpisa do 15. januarja 2022 na MLC Ljubljana za znižano plačilo šolnine, s študijem pa lahko začnete takoj ali v naslednjem študijskem letu.

Zanimanje za študij nam posredujete preko https://www.mlcljubljana.com/kontakt, za več informacij pa nam pišite na info@mlcljubljana.com ali pokličite na 051 664 405.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

Praznično Novica 2021

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis