Predavanje o spletnem marketingu za študente Univerze Lusofona - MLC

Predavanje o spletnem marketingu za študente Univerze Lusofona

Erasmus+ mobilnosti za poučevanje, ki ge je organizirala Univerza Lusofóna iz Lizbone se je udeležil pred. Jernej Šilak. Mobilnost je potekala virtualno in preko videokonferenčnega sistema ZOOM, od 10. do 14. maja 2021. Predavatelj je izvedel predavanje na temo „Online Advertising and web site development for enterprises“. Predstavil je, kako izobraževanje na področju spletnega marketinga poteka na naši fakulteti in sicer, po metodi „learning by doing“. Predavanje je bilo praktično zastavljeno, saj so udeleženi študenti aktivno sodelovali in na svojih računalnikih opravljali naloge ter se učili kako vzpostaviti svojo spletno stran ipd.

Vir: Freepik.com

Predavatelj in udeleženci so bili z izvedenim predavanjem zadovoljni, saj so se že dogovarjali za nadaljnje sodelovanje.

Več o možnostih usposabljanja v okviru programa Erasmus+ si preberite na naši spletni strani.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis