Prednovoletno srečanje članov Alumni kluba MLC Ljubljana - MLC

Prednovoletno srečanje članov Alumni kluba MLC Ljubljana

Alumni klub MLC Ljubljana je še pred glavnim prazničnim dogajanjem, v torek, 28. novembra, izkoristil novembrski čas za prednovoletno druženje članov kluba. Kot že nekaj let prej smo se zbrali na zdaj že tradicionalni lokaciji gostilne Bistra v čudovitem ambientu Tehniškega muzeja Slovenije vsi tisti, ki se zavedamo, da je za osebni in poslovni uspeh nadvse pomembno mreženje in da ostanemo povezani.

Po uvodnem pozdravu in nagovoru predsednika Alumni kluba MLC Ljubljana Simona Krušca, sta nekaj pozdravnih besed pripravila tudi podpredsednik Matej Jugovic in Diana Sepeta v vlogi tajnika kluba, nato pa so se predstavili tudi ostali zbrani. Tako so se udeleženci včerajšnjega dogodka spoznali še bolje, zanimivo pa je bilo slišati predvsem zgodbe in razloge, ki so vsakega izmed njih usmerili na pot, ki jih je pripeljala do študija na MLC Ljubljana. Posebej smo se razveselili novih članic in članov, torej tistih, ki so pred kratkim diplomirali. Ob dobri hrani in v prijetni družbi se je razmišljalo tudi o naslednjih projektih in dogodkih, tako da zanimivih vsebin in dogajanja v Alumni klubu MLC Ljubljana zagotovo ne bo zmanjkalo tudi v letu, ki prihaja.


Alumni 2023

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis