Pridobili smo nov projekt: “Skrb za zdravje in okolje” - MLC

Pridobili smo nov projekt: “Skrb za zdravje in okolje”

Ponosni smo, da je naša fakulteta pridobila nosilstvo projekta Skrb za zdravje in okolje v sklopu razpisa “Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023”, ki ga je razpisalo Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ob finančni podpori Evropskega socialnega sklada.

Mvszi Logo      Eu Ess Logo

V projektu naslavljamo dva pomembna cilja prednostne osi 10 v sklopu Evropske kohezijske politike, to sta skrb za zdravje v delovnih okoljih ter skrb za okolje ter zmanjševnaje ogljičnega odtisa v delovnih okoljih kot tudi širši skupnosti.

Projekt bo potekal v dveh sklopih:

 

•    Sklop A – Skrb za zdravje – dejavnik povečanja motivacije in produktivne energije. Sklop A poteka v sodelovanju s partnerjem iz delovnega okolja, to je družba HSE – Holding Slovenske elektrarne d. o. o., s sedežem v Ljubljani in poslovnimi enotami v Mariboru, Šoštanju, Trbovljah in Novi Gorici.

•    Sklop B – Skrb za okolje – dejavnik trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti organizacij.  Sklop B poteka v sodelovanju s partnerjem iz delovnega okolja, to je socialno podjetje Epeka – Znanstveno-raziskovalno združenje za umetnost, kulturne in izobraževalne programe in tehnologijo  s sedežem v Mariboru.

 

Energy Filmful
Vir: Freepik.com

 

Projekt bo potekal od 15. 2. 2023 do 30. 6. 2023.

Vodja projekta je doc. dr. Danijela Brečko.

Projekt je zastavljen interdisciplinarno, zato bodo v njem sodelovali poleg študentov MLC Ljubljana tudi študenti iz drugih študijskih področij (npr. psihologija, socialno delo, marketing ipd.). Projektne aktivnosti bodo potekale pod vodstvom pedagoških mentorjev iz MLC Ljubljana ter delovnih mentorjev iz partnerskih institucij.

Vse informacije in projektne aktivnosti pa bodo objavljene na SPLETNI STRANI.

 


Woman Blogger With Stylish Sunglasses On Her Head Typing New Post Via Social Network, Having Inspired And Joyful Smile, Using Free Wi Fi On Laptop At Modern Coffee Shop During Lunch. Selective Focus

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis