Promocijsko predavanje: OBDAVČITEV KRIPTOVALUT - MLC

Promocijsko predavanje: OBDAVČITEV KRIPTOVALUT

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 1. promocijskem predavanju za potencialne kandidate za študij na naši fakulteti ali pa nanj povabite svoje prijatelje in znance.

Naše marčevske teme OBDAVČITEV KRIPTOVALUT preprosto ne morete zamuditi!

Temo vam bo v kratki 30- minutni izvedbi (+ 15 minut za diskusijo) predstavil naš predavatelj, viš. pred. mag. Ivan Kranjec, v torek, 15. marca 2022 ob 16. uri.

Ogledali si bomo aktualno stanje na tem področju davkov in primerjali stari in trenutni predlog obdavčitve.

Pravočasno si zagotovite povezavo ali nas obiščite V ŽIVO na MLC Ljubljana in ne zamudite kratkega in jedrnatega predavanja s področja kriptovalut.

 

Prijavite se preko SPLETNEGA OBRAZCA.

 

Vljudno vabljeni in lep pozdrav iz MLC Ljubljana!

Bitcoin, Credit Card And Pos Terminal

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis