Prvi informativni dan za magistrski program v letu 2022 - MLC

Prvi informativni dan za magistrski program v letu 2022

Torek, 18. januar 2022 ob 17. uri

Obiščite nas na 1. informativnem dnevu v letu 2022 in prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi.

To pa še ni vse – za izkazano zanimanje za študij prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga z vpisom na MLC Ljubljana do konca marca 2022 uveljavite pri znižanem plačilu šolnine.

Vašo udeležbo na informativnem dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in na kakšen način boste na dogodku sodelovali (V ŽIVO ali ONLINE), da pravočasno pridobite ostale informacije.

Zimski pozdrav iz MLC Ljubljana!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  24.12.2021 Mlc Prvi Informativni Dan Za Magistrski Program V Letu 2022 Dizajn Novice

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis