INFORMATIVNI DAN za visokošolski program

Prvi ONLINE INFORMATIVNI DAN za visokošolski program Management in pravo v letu 2021

VLJUDNO VABLJENI NA MLC LJUBLJANA,
v sredo, 13. januarja 2021 ob 16. uri!

 

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi.

Vašo udeležbo na ONLINE INFORMATIVNEM DNEVU preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM,s pripisom za visokošolski program študija in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

Januarski pozdrav iz MLC Ljubljana

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis